Vánoční ozdoby a dekorace z korálků

Pátek, 3. listopad 2023

Právě nyní je ten správný čas pustit se do prvního vánočního tvoření. Nejen proto, abyste měli všechno včas připravené a mohli se o adventu už jen koukat na pohádky, ale i proto, že toho zkrátka stihnete vyrobit víc! Přinášíme vám inspiraci na 5 krásných vánočních dekorací z korálků. 

Vánoční ozdoby a dekorace z korálků

Spirálkový korálkový stromeček

Ještě než si domů přinesete stromeček, tak si můžete vyrobit tyhle spirálkové stromečky z drátků a dřevěných korálků. Vytvořit si z nich můžete klidně celý les, protože jejich výroba nezabere mnoho času a každý může být trošku jinak veliký nebo barevný.

Vánoční věneček z korálků

Tímhle vánočním věnečkem z korálků podle návodu od naší autorky Martiny Křížové můžete nejen ozdobit sváteční tabuli. Můžete jej i pověsit na dveře, na okno nebo až bude doma ten opravdový vánoční stromeček, tak i na něj!

Adventní věnec trochu jinak

Předchozí návod obsahoval ty nejmenší korálky v naší nabídce, tenhle oproti tomu obsahuje ty největší. Z velkých 40, 30 a 20mm korálků můžete vytvořit originální adventní věnec. Korálky můžete také pomalovat podle toho, jak barevně budete mít laděnou výzdobu. A pokud byste si chtěli vytvořit i svíčky, žádný problém! Podívejte se do našeho rozcestníku Vše pro výrobu svíček, kde najdete materiál, tipy i inspiraci pro voskové tvoření.

Korálkové hvězdičky ze dřeva

U dřevěných korálků ještě chvilku zůstaneme. Zvláště ty nebarvené jsou oblíbené pro tvorbu jednoduchých vánočních ozdob. A pokud máte i vy raději minimalističtější vánoce, než ty blyštivé, tyto hvězdičky z dřevěných korálků prostě na svém stromečku musíte mít.

Vánoční stromeček v kruhu

Pokud vám hvězdička z korálků přijde jako příliš minimalistická, můžete vyzkoušet i tento návod na vánoční stromeček v dřevěném kroužku. A protože je tahle ozdůbka už přeci jen trochu výraznější, můžete ji zavěsit nejen na stromeček, ale třeba i na dveře nebo do okna.

TIP: Rozcestník + výzva

Celý listopad se se svou vánoční tvorbou můžete zapojit do listopadové výzvy, jejímž tématem je právě výroba vánočních ozdob a dekorací. Vyhrát můžete až 1 000 Kč. Ozdoby nemusí být vyrobené jenom z korálků, ale klidně z oblíbené samotvrdnoucí hmoty, Jesmonite nebo macramé. Prohlédněte si stránku Vše pro vánoční ozdoby a dekorace, kde najdete spoustu inspirace, materiálu i další návody zdarma.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Stylové dekorace na vánoční stůl

Stylové dekorace na vánoční stůl

U svátečního stolu se sejde každoročně nejbližší rodina nebo přátelé. Dotvořte sváteční tabuli vlastnoručně vytvořenou dekorací, ať je i letošní Štědrý večer nezapomenutelný! Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních dekorací a vychytávek, které si můžete sami vyrobit. Prohlédněte si je v tomto článku!

Tipy na originální balení vánočních dárků

Tipy na originální balení vánočních dárků

Štědrý den se blíží, dárečky už jsou vybrané, vyrobené, nakoupené nebo na cestě a vy přemýšlíte, jak je originálně zabalit? Připravili jsme pro vás 5 tipů na stylová balení dárků a krásné jmenovky, prohlédněte si je v tomto článku!

Andělská DIY inspirace

Andělská DIY inspirace

Andílci neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Můžeme je vidět na trzích, v kostelech i v doprovodu čerta a Mikuláše. Vytvořte si roztomilého papírového, dřevěného, korálkového nebo macramé andílka i vy! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních andílků, které si můžete sami vyrobit.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov