Tvoření pro dlouhé podzimní večery

Čtvrtek, 2. listopad 2023

Přinášíme vám inspiraci k podzimnímu tvoření, u kterého se můžete zahřát za dlouhých večerů, které sebou závěr roku přináší. Pusťtte se do jednoho, dvou nebo klidně rovnou všech šesti originálních doplňků a dekorací!

Tvoření pro dlouhé podzimní večery

Macramé podtácek pod hrnek

Není snad nic lepšího za podzimního sychravého počasí než hrnek dobrého horkého čaje. A aby takový hrnek nezanechal kolečka, je třeba použít podtácek. A co třeba si jeden vyrobit? Pustit se můžete třeba do macramé podtácku podle tohoto návodu.

Svíčka

Svíčky k tomuto období prostě neodmyslitelně patří. Úplně jednoduchou svíčku si můžete vytvořit do jedné z našich nádob, které můžete stylově pomalovat třeba lístečky. Skvěle se na to hodí akrylové Posca fixy, v nabídce máme spoustu barev i tlouštěk. Nezapomeňte si také vybrat vonnou esenci, aby vám svíčka hezky provoněla domov.

Květinová podložka s vonnou svíčkou

Samotvrdnoucí hmota je oblíbeným materiálem nejen pro tvoření s dětmi. Můžete z ní vytvořit i takovouhle originální podložku se sušenými květinami nebo třeba se třpytkami.

Květinová záložka do knihy

Za podzimních večerů u zapálené svíčky a s hrnkem horkého čaje se čte jedna báseň. Nebo klidně více básní, povídky, romantický příběh nebo napínavá detektivka… Aby vám z děje nic neuteklo, můžete si vyrobit tuhle stylovou záložku do knížky.

Papírová koule

Minimalistický styl je trendem posledních let a dekorace z papíru k nim rozhodně patří. Už vloni jsme vám přinesli inspiraci na skandi vánoční dekorace, letos k předchozím tipům přidáváme ještě tyto krásné papírové koule, jejichž výroba bude bavit i děti.

Hvězdičkové vonné vosky

Připravili jsme pro vás návod na krásné hvězdičky z vonných vosků v podzimních barvách. Vyrobit je je opravdu jednoduché, zkuste to. Potřebovat budete ještě aromalampu a čajovou svíčku, ale pak už stačí jen zapálit a během chvilky se vaším domovem bude linout krásná (a vámi vybraná) vůně. TIP: Hotové vonné vosky můžete ale také zavázat do organzového sáčku a originální vánoční dárek je na světě.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov