5 tipů na tvoření ve stříbrné barvě

Úterý, 1. listopad 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření ve stříbrné barvě nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší listopadové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření ve stříbrné barvě

Milí tvořivci, 

v listopadu se brzy stmívá, proč si večery neprosvítit a trochou stříbrné barvy? Právě stříbrná je totiž barvou měsíce listopadu!

V rámci této výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace ve stříbrných tónech a zapojit se tak do soutěže o bezva kreativní ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně dle svého výběru.

Jestli se chcete o těchto barvách dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii stříbrné barvy nebo se můžete třeba inspirovat v tomto článku, kde najdete mimo jiné i výherní příspěvky v rámci loňské stříbrné (a zlaté) výzvy.

Drátěná hvězda

Pokud chcete neokoukanou vánoční dekoraci nebo ozdobu na stromeček, pak tato drátěná hvězda bude tou správnou volbou! K výrobě potřebujete jen stříbrný hobby drátek, zlaté korálky (nebo si samozřejmě můžete vybrat barvu podle vašich Vánoc) a pár minut času a efektní ozdůbka je na světě.

Ledová duha z macramé

Už jste vyzkoušeli macramé tvoření z metalických přízí od Bobbiny? Jestli ne, tak stříbrná výzva se na to přímo hodí. Můžete si vytvořit třeba takovouhle ledovou duhu podle návodu od @ByYwusha!

Třpytivý podtácek

Vytvořte si z hmoty Jesmonite originální černobílý podtácek se třpytkami, který se může stát i krásným vánočním dárkem - ručně vyrobené dárky přece potěší nejvíc a nejlepší na tom je, že se jedná o dárek praktický! Právě na tento podtácek se můžou ukládat takové ty drobnosti, náušnice nebo klíčky, které se rády ztrácí. :-)

Stříbrná spona do vlasů

Nejen na firemním vánočním večírku, ale třeba i na plese nebo na slavnostní večeři budete s touto šitou korálkovou sponou do vlasů od naší autorky Zuzky Hejdrychové za hvězdu!

Stříbrné náušnice s kyanitem

Drahé kameny a minerály a kvalitní stříbrné komponenty to jde prostě k sobě! Zkuste kombinaci Amoracast přívěsku ze stříbra 925/1000 a dvě velikosti korálů z kyanitu a vytvořte krásné stříbrné náušnice podle tohoto návodu.

Určitě ale prozkoumejte celou sekci Návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor ve stříbrné barvě. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
100 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Romana
Úterý, 7. Květen 2024

100%

Rychlé, bez problémů

Dita
Úterý, 30. Duben 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondělí, 29. Duben 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…