Stříbrná a zlatá inspirace

Středa, 1. prosinec 2021

Inspirujte se k tvoření stříbrných a zlatých šperků a zapojte se do soutěže až o 500 Kč.

Stříbrná a zlatá inspirace

Výherci černé výzvy v roce 2021:

Milé korálkářky, milí korálkáři,

11 soutěžních měsíců uběhlo jak voda a my nyní vyhlašujeme poslední výzvu roku 2021. A protože poslední výzva, která se bude prolínat s Vánoci musí být řádně slavnostní, tak v ní budete mít možnost soutěžit hned se dvěma barvami - stříbrnou a zlatou!

I v rámci této poslední výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace v třyptivých stříbrných a zlatých tónech, a zapojit se tak do soutěže o bezva korálkové ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na balíček korálků a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup korálků dle svého výběru.

A kde hledat inspiraci?

Od dávných dob jsou stříbrná i zlatá barva brány jako barvy drahých šperků a doplňků. Donedávna bylo kombinování stříbrné a zlaté barvy v doplňcích bráno s despektem a jako neznalost módy či designu. V poslední době je ovšem trendy právě tyto barvy kombinovat a netýká se to jen šperků, přesto právě šperky můžeme začít.

Každému šperku dodá punc luxusu právě fakt, jsou-li na nich použity kvalitní komponenty. Trendy náramky z drahých kamenů a minerálů se tedy vyplatí doladit třeba stříbrným nebo pozlaceným doplňkem ze stříbra Ag 925/1000. Nutno říct, že i další originální komponenty značek jako TierraCast, OmegaCast nebo Amoracast udělají parádu ať už se rozhodnete hotový šperk darovat někomu jako dárek nebo si ho vytvoříte sami pro sebe. A s kombinacemi stříbrné a zlaté barvy se můžete vyřádit třeba při vrstvení náramků, kdy můžete nějaký masivnější náramek doplnit minimalistickým náramkem jiné barvy, inspiraci můžete najít třeba zde.

Co se týče interiéru, tak není třeba, aby váš domov vypadal jako známá zlatá ložnice Marie Antoinetty ve Versailes, trocha lesku ale není na škodu! Nedávno jsme naskladnili metalické vločky pro tvorbu s křišťálovou pryskyřicí, už jste je viděli? My jsme s nimi již tvořili třeba takovéhle podtácky s kapradím.

Možná protože se třpytivé hvězdičky blýskaly nad betlémem, v čase vánočním se se stříbrnými a zlatými dekoracemi můžeme setkat asi nejčastěji. Každoročním evergreenem jsou korálkové hvězdy a andělíčci s metalickými akrylovými perlami. Letos jsme pro vás ale také připravili několik třpytivých novinek. Prohlédněte si třeba rolničky, metalické macramé příze Bobbiny! Vaše dekorace ale můžete doladit také pomocí barev a sprejů, kterých u nás najdete hned několik.

Více o stříbrné a zlaté barvě a o tom, jak působí na lidskou psychiku jsme sepsali specializovaný článek, který si můžete přečíst zde.

Určitě ale prozkoumejte i sekci návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor stříbrné nebo zlaté barvy. Tak teď už víte všechno a můžete se pustit do tvoření a my se opravdu těšíme na Vaši tvorbu! <3

Pokud se budete svými stříbrnými nebo zlatými doplňky chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Daniela
Pondělí, 18. Březen 2024

100%

Nakupuji zde opakovaně, jsem spokojená

Eva
Sobota, 16. Březen 2024

100%

Rychlost

Eva
Čtvrtek, 14. Březen 2024

100%

Prodejna splněných přání