5 tipů na tvoření v modré barvě!

Pondělí, 1. srpen 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření v modré barvě nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší srpnové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření v modré barvě!

Milí tvořivci,

modré je letní nebe a modré je moře nebo jakákoliv jiná voda, ve které ve v létě taaaak dobře. Proto o výběru barvy pro srpnovou letní výzvu nebylo debat.

I v rámci srpnové výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace v modrých tónech, a zapojit se tak do soutěže o bezva kreativní ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně dle svého výběru.

Jestli se chcete o modré barvě dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii modré barvy nebo se můžete třeba inspirovat v tomto článku, kde najdete mimo jiné i výherní příspěvky v rámci loňské modré výzvy.

Náramek s achátem a letní noční oblohou

Noci pod širákem nebo sezení u vln moře do pozdních nočních hodin? To jako by připomínal tento náramek z modrého achátu s frosted efektem a komponenty od Manumi, vyrobte si také takový podle tohoto návodu!

Macramé klíčenka

Upleťte si stylovou klíčenku z macramé šňůry a připojte na ní třeba přívěsky z letních cest nebo klíčky od auta, aby na pláži už nenastala známá situace “Kam mi zase zapadly ty klíče?”!

Krabička na nezbytnosti

Třpytky a pryskyřice k sobě prostě ladí. Hezky si to můžete ozkoušet třeba na této krabičce ve tvaru srdce, kterou můžete použít jako šperkovnici nebo na schování zamilovaného vzkazu!

Rozkvetlý Jesmonite podtácek

Zkoušeli jste už tvořit s Jesmonite? Vše, co o tom potřebujete vědět si můžete přečíst zde a pak už se můžete pustit do práce. Vytvořit si můžete třeba tento rozkvetlý podtácek se sedmikráskami!

Macramé ozdoba s minerálem

Surové minerály v interiéru jsou stále více trendy. Ozkoušejte si práci s nimi třeba v této jednoduché modré dekoraci z macramé příze a dřevěných výřezů. V jednoduchosti je krása a jeden nádherný surový ametyst tu krásu pozvedne na další úroveň!

Určitě ale prozkoumejte celou sekci Návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor v modré barvě. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svými modrými doplňky chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
100 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Romana
Úterý, 7. Květen 2024

100%

Rychlé, bez problémů

Dita
Úterý, 30. Duben 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondělí, 29. Duben 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…