Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

Čtvrtek, 14. březen 2024

S Velikonocemi přichází perfektní čas pro tvoření dekorací a ozdob do svého domova! Máme pro vás 7 originálních a jednoduchých DIY návodů, díky kterým vaše bydlení doslova rozkvete. Pusťte se do tvorby girland, roztomilých zajíčků a kuřátek ještě dnes. 

Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

Velikonoční věnec ve tvaru zajíčka

Vyrobte si ušatý velikonoční věnec ve tvaru zajíčka z bambulek! Postup je jednoduchý, bude třeba jen trochu trpělivosti na vytvoření bambulek, ale s bambulátorem to půjde jedna báseň. Věncem můžete ozdobit své dveře a můžete si být jisti, že zaručeně upoutá pozornost každého koledníka.

Návod na Velikonoční věnec ve tvaru zajíčka

Zobrazit celý návod >>>

Velikonoční girlanda se zajíčky

Návod na výrobu roztomilé velikonoční girlandy se zajíčky s chundelatými ocásky je velmi jednoduchý a zvládnou ho pod dozorem děti. Ty bude bavit především zábavná práce s bambulátorem na výrobu ocásků.

Velikonoční girlanda se zajíčky

Zobrazit celý návod >>>

Mrkvičková girlanda

Když už budete mít girlandu se zajíčky, udělejte jim radost a vytvořte druhou girlandu s mrkvičkami! Nemusíte se bát, tyhle mrkvičky se vám nezkazí a ani je nikdo neokouše (snad :)), jsou totiž z korálků.

Mrkvičková girlanda

Zobrazit celý návod >>>

Papírová velikonoční vajíčka

Vezměte do ruky nůžky a barevné papíry (nebo papíry s motivy a efekty) a pusťte se do práce. Papírová vajíčka vyrobíte během pár minut a budou krásně vypadat na větvičce kočiček nebo zlatého deště. Je možné je také zavěsit do prostoru například jako velikonoční girlandu.

Papírová velikonoční vajíčka

Zobrazit celý návod >>>

Velikonoční kuřátko

Tato roztomilá dekorace okatého kuřátka může spokojeně sedět vedle beránka a nemusíte se bát, že ho oklove. Kuřátko můžete vyrobit podle tohoto návodu od naší autorky Dity omotáním vajíčka (klidně polystyrenového) dekoračním provázkem nebo přízí.

Velikonoční kuřátko

Zobrazit celý návod >>>

Stojánek na vajíčko z korálků

Pro milovníky praktických dekorací je zde návod na stojánek na vajíčko ve tvaru zajíčka. Tento stojánek nejen že bude skvěle vypadat na vašem velikonočním stole a přímo vyjímat se v něm budou vámi krásně zdobená vajíčka pro koledníky.

Stojánek na vajíčko z korálků

Zobrazit celý návod >>>

Macramé kuřátko

A nakonec pro ty, kteří hledají něco trochu jiného, možná trochu složitějšího, je tu návod na macramé kuřátko. Tento projekt je skvělý pro začátečníky v macramé a přináší trochu kreativního úsilí do velikonoční dekorace.

Macramé kuřátko

Zobrazit celý návod >>>

PRODUKTOVÝ TIP: Velikonoční formy na svíčky

Vytvořte si originální svíčky s motivem zajíčka! Budou se krásně vyjímat u vás doma, ale poslouží i jako roztomilý velikonoční dárek pro vaše blízké.

PRODUKTOVÝ TIP: Jesmonite plato na vajíčka

Nevíte, kam s vajíčky a korálkový stojánek na vajíčka není váš styl? Nebo jste se do malování vajíček pustili s takovou vervou, že už je nemáte kam dávat? Se startovací sadou na stojánek na vajíčka z Jesmonite budete mít po problému.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Vše pro jarní a velikonoční tvoření

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

6 tipů na DIY velikonočních přání

6 tipů na DIY velikonočních přání

Jaro je tu a s ním i Velikonoce, ideální čas pro tvoření originálních velikonočních přání! V tomto článku vám přinášíme šest kreativních nápadů na DIY velikonoční přání, které osloví každého. Od jednoduchého origami zajíčka, přes přáníčko malované akvarelem, až po přání malované prstovými barvami, jehož tvoření bude bavit i nejmenší! 

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov