6 tipů na DIY velikonočních přání

Čtvrtek, 14. březen 2024

Jaro je tu a s ním i Velikonoce, ideální čas pro tvoření originálních velikonočních přání! V tomto článku vám přinášíme šest kreativních nápadů na DIY velikonoční přání, které osloví každého. Od jednoduchého origami zajíčka, přes přáníčko malované akvarelem, až po přání malované prstovými barvami, jehož tvoření bude bavit i nejmenší! 

6 tipů na DIY velikonočních přání

Velikonoční přání s origami zajíčkem

Vytvořte roztomilého origami zajíčka, který se stane krásnou ozdobou vašeho velikonočního přání a dodá vašemu přání unikátní 3D efekt. Pokud jste nikdy nic neskládali, nebojte, tento projekt je vhodný i pro úplné začátečníky v origami!

Návod na Velikonoční přání s origami zajíčkem

Zobrazit celý návod >>>

Velikonoční přání malované akvarelem

Pokud máte rádi jemné a vzdušné motivy, pak je tento návod přesně pro vás. Nechte se inspirovat, jak pomocí akvarelových barev vytvořit krásná a originální velikonoční přání s motivem rozkvetlého vajíčka.

Návod na Velikonoční přání malované akvarelem

Zobrazit celý návod >>>

3D velikonoční přání s vajíčky

V tomto návodu hrají prim vajíčka vystříhaná z barevných papírů s motivy. Zavěste vajíčka na ozdobný provázek a připište dovnitř nějaký milý vzkaz nebo říkanku, která potěší toho, kdo takové přáníčko dostane!

Návod na Velikonoční přání s vajíčky

Zobrazit celý návod >>>

Velikonoční přání se zajíčkem z macramé příze

Vytvoření přání s krásným motivem zajíčka může být překvapivě jednoduché a zároveň můžete využí zbytky příze ze svého macramé tvoření. Zkuste vytvořit originální přáníčko se zajíčkem s chundelatým ocáskem podle tohoto návodu od Ivči.

Návod na Velikonoční přání se zajíčkem

Zobrazit celý návod >>>

Přáníčko malované prstovými barvami

Pro nejmenší tvořílky jsou prstové barvy skvělým prostředkem pro tvoření zábavných barevných přáníček. Tato technika podporuje kreativitu u nejmenších. Otisky prstíků můžete ozdobit jako velikonoční vajíčka, jako je tomu v tomto návodu a můžete mít jistotu, že každé přání bude naprostým originálem.

Návod na velikonoční přáníčko malované prstovými barvami

Zobrazit celý návod >>>

Přáníčko foukané fixami

Vyzkoušejte s dětmi originální techniku tvorby pomocí foukaných fixů. Nejenže je tato technika zábavná, ale také poskytuje prostor pro kreativní vyjádření bez hranic (tedy kromě hranic na šabloně :)). Vytvořte si s dětmi okatého zajíčka s mrkvičkou a udělejte radost příbuzným a prarodičům!

Návod na Velikonoční přáníčko foukané fixami

Zobrazit celý návod >>>

PRODUKTOVÝ TIP: Hotová papírová přáníčka

Věděli jste, že máme v nabídce přímo hotová přáníčka i s obálkami v různých veselých jarních barvách? Další inspiraci, jak je můžete dekorovat najdete v sekci návodů a inspirace, když si v sekci “Co chci tvořit” vyberete “Přání”.

Vše pro jarní a velikonoční tvoření

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu.

Související články

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

S Velikonocemi přichází perfektní čas pro tvoření dekorací a ozdob do svého domova! Máme pro vás 7 originálních a jednoduchých DIY návodů, díky kterým vaše bydlení doslova rozkvete. Pusťte se do tvorby girland, roztomilých zajíčků a kuřátek ještě dnes. 

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov