Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Pátek, 1. březen 2024

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Milí tvořivci,

tématem březnové výzvy se stává tvorba šperků, ozdob a dekorací s motivem Velikonoc.

Ať už tvoříte z korálků, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odléváte křišťálovou pryskyřici nebo vosk, modelujete ze samotvrdnoucí hmoty nebo třeba kombinujete více technik - provedení je jen na vás!

I v rámci této výzvy nám můžete ukázat svou tvorbu. Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

Trocha inspirace ze sekce návodů:

Velikonoční přání se zajíčkem

Originální přáníčko s barevným zajíčkem s huňatým ocáskem můžete vyrobit podle tohoto návodu. Navíc na jeho výrobu můžete spotřebovat přebytečné příze a šňůry z macramé tvoření nebo háčkování.

Upcyklovaná sklenička na sladkosti

K Velikonocům patří nějaké to sladké mlsání. Malé čokoládičky, bonbonky nebo čokoládová vajíčka můžete schovat do stylové upcyklované skleničky s velikonočním motivem. Taková sklenička bude krásná nejen ve vašem domově, ale potěší také jako velikonoční dárek nebo nadílka koledníkům.

Macramé stojánky na vajíčka

Uplěťte si z macramé originální stojánky na vajíčka nebo kraslice! Vybrat si můžete z nepřeberného množství barevných variant macramé přízí, takže můžete stojánky barevně doladit jak k vajíčkům, tak k vaší velikonoční výzdobě. 

Dřevěný beránek

Z dekoračních polokoulí, dřevěných kroužků na macramé a samotvrdnoucí hmoty můžete podle návodu od naší autorky Báry vyrobit takového krásného beránka. Krásně bdue vypadat například za oknem nebo na velikonoční tabuli. 

Háčkovaný ušatý košíček

Malovaná, korálková, oplétaná či oháčkovaná vajíčka se budou krásně vyjímat v tomto ušatém košíčku s dřevěným dnem, které můžete ozdobit roztomilým huňatým lemováním. 

Kam pro další velikonoční inspiraci? 

Přímo na našem blogu máme štítek s názvem "Velikonoce", pod nímž najdete články s tipy na velikonoční tvoření s dětmi, na malování vajíček i na různé jiné barevné velikonoční a jarní dekorace. Další inspiraci pak můžete načerpat v sekci Návodů a inspirace, kde máme také štítek "Velikonoce", který se skrývá pod záložkou Téma návodu. Najdete tam více než 35 velikonočních návodů na šperky, dekorace i ozdoby, podle kterých můžete jednoduše začít tvořit.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Dubnová výzva: Příroda + 5 nápadů na tvoření

Dubnová výzva: Příroda + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do dubnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací z přírodních materiálů. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Únorová výzva: Láska + 5 nápadů na tvoření

Únorová výzva: Láska + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do únorové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem lásky. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Lednová výzva: Zima + 5 nápadů na tvoření

Lednová výzva: Zima + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do lednové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem zimy. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč! 

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov