Únorová výzva: Láska + 5 nápadů na tvoření

Čtvrtek, 1. únor 2024

Zapojte se do únorové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem lásky. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Únorová výzva: Láska + 5 nápadů na tvoření

Milí tvořivci,

i v únoru vás vyzýváme k tvoření a jaké jiné téma pro tento měsíc zvolit, než zamilované?

Takže tématem únorové výzvy se stává tvorba šperků a dekorací s motivem lásky.

Ať už tvoříte z korálků, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odléváte křišťálovou pryskyřici nebo vosk, modelujete ze samotvrdnoucí hmoty nebo třeba kombinujete více technik - provedení je jen na vás!

I v rámci této výzvy nám můžete ukázat svou tvorbu. Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

Trocha inspirace ze sekce návodů:

Srdíčková mýdlová bonboniéra

Návod na výrobu kouzelné mýdlové bonboniéry s “bonbonky” ve tvaru srdce je opravdu jednoduchý. Kromě odlití mýdlíček bude na vás hlavně vymyslet, jak kreativně ozdobit krabičku. K tomu můžete použít akrylové popisovače, washi pásky, originální výřezy ve tvaru srdíček nebo třeba nalepovací kamínky.

Macramé srdce se sušenými květy a úlomky křišťálu

Jestli vaše srdce propadlo macramé a uzlíkování, tohle je skvělá možnost, jak vaši lásku vyjádřit. Srdce z bílé macramé šňůry je doplněné sušenými květy a křišťálovými úlomky. Ty můžete ale vyměnit třeba za růženín, amazonit, fluorit nebo za jiný tromlovaný kámen a vybrat si můžete také jinou barvu macramé šňůry a doladit srdce přesně tak, aby ladilo k vašemu domovu.

Přáníčko složené srdce

Překvapte někoho ručně vyrobeným přáníčkem ve tvaru složeného srdce. Tento návod vám ukáže, jak srdíčko poskládat a na vás bude vymyslet, jaký vzkaz ukryjete dovnitř. Bude to obyčejně neobyčejné “Miluji tě” nebo třeba básnička?

Citrínové náramky se zlatým srdcem

Tajemná energie kamenů i jejich originální zbarvení zakomponovaných do šperků nás prostě baví. Vytvořte si párové náramky z minerálů a nechte se inspirovat třeba tímto návodem na náramky z citrínu se zlatým geometrickým srdcem. Hotový náramek bude elegantním doplňkem i krásnou upomínkou na drahou polovičku, kterou můžete mít pořád u sebe.

Svíčka ve sklenici na šampaňské

Proměňte běžnou sklenici na šampaňské v originální gelovou svíčku. Ta je ideální pro vytvoření romantické atmosféry nebo jako unikátní dekorace pro slavnostní chvíle. Na dno sklenice můžete nasypat korálky ve tvaru srdíček nebo třeba sušené okvětní lístky růží, které v průhledné svíčce krásně vyniknou.

Skleněné přívěsky Manumi ve tvaru srdce

Objevte nové skleněné a precizně broušené přívěsky ve tvaru srdce! V naší nabídce najdete hned 4 atraktivní barvy - modrou, růžovou, červenou a transparentní s odlesky ve 2 velikostech, konkrétně 10 a 14 mm. Hodí se pro tvorbu náušnic, náhrdelníků, náramků nebo klidně celých setů a tato výzva je ideálním důvodem k vyzkoušení tvorby s touto novinkou.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Dubnová výzva: Příroda + 5 nápadů na tvoření

Dubnová výzva: Příroda + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do dubnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací z přírodních materiálů. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Lednová výzva: Zima + 5 nápadů na tvoření

Lednová výzva: Zima + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do lednové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem zimy. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč! 

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov