Řekněte ANO tvoření! aneb Svatební inspirace

Pátek, 14. červenec 2023

Ať už plánujete svatbu v oblíbeném boho stylu, veselku zalitou srdíčky a květinami nebo jen decentní oslavu lásky, přinášíme vám inspiraci pro rozmanité svatební tvoření.

 

Řekněte ANO tvoření! aneb Svatební inspirace

Vyrobte si vlastnoručně dekorace na svatbu a vytvořte den D přesně takový, jaký má být - jedinečný, originální a hlavně váš! A nezapomeňte, že tvoření je ještě větší zábava, když se vás sejde víc… Zkuste navrhnout tvoření těchto dekorací jako součást rozlučky se svobodou a uvidíte, že se zábava rozběhne během chvilky.

Papírové pompomy

Lehounké papírové pompomy s lehce narůžovělými okraji zvlášť vyniknou zavěšené na tenkých nitkách ve stanu nebo pod stříškou, když plánujete svatbu napůl venku. Garde jim mohou dělat papírové magnolie, jejichž kvítky udělají parádu nejen zavěšené, ale třeba i ledabyle pohozené po svatební tabuli.

Macramé kruh Láska je tu!

Dřevěné korálky s písmenky se dají využít na spoustu věcí! Jedním z nich je třeba nápis v macramé kruhu, který může nést jména novomanželů, citát, poselství nebo nějaký interní žertík, který bude k pochopení jen pro svatebčany! Korálky můžete poskládat nejen do kruhu, ale třeba i do tohoto macramé srdce.

Budiž světlo

Co by to bylo za svatbu, aby se neprotáhla do druhého dne? A aby bylo co nejméně přišlápnutých vleček a a okopaných polobotek, dotvořte večerní atmosféru stylovými svíčkami! Dovnitř můžete vyrobit gelové svíčky se srdíčky (například do skleniček na šampaňské) a do venkovních prostor pak můžete využít obyčejné zavařovačky, které můžete ozdobit přízí a střapečky, které vyrobíte z rozčesávací macramé příze. Ale pozor, svíčky by měly vždy hořet pouze pod dohledem společensky neunavených svatebčanů! :)

Kam s prstýnky?

Vytvořte si originální mističku na prstýnky, která se bude vyjímat na fotkách z obřadu! Může to být obyčejná mistička se zdobným reliéfem nebo tato mistička, kam si můžete za pomoci sady dřevěných tiskátek napsat vlastní text. Může to být něco z toho, co jsme vyjmenovali nahoře u tipu na vytvoření macramé kruhu s nápisem nebo to můžete pojmout prakticky, texy například “Řekni ano!”… Mnohdy ženichovi při pohledu na jeho krásnou nevěstu totiž dojdou slova.

Zasedací pořádek

Zasedací pořádek je jedna z nejdůležitějších věcí, často se řeší měsíce dopředu. Asi všichni tušíme, jak je důležité ho nepoplést a vyvarovat se tak nepříjemným situacím a dohadům o politice a dalších tématech, která nesmí narušit váš důležitý den. Vytvořte podle tohoto návodu stylové hvězdičky ke slavnostní tabuli, které poslouží nejen jako dekorace, ale také jako stojánek na jmenovky. Vybrat si můžete ze spousty druhů barevných papírů nebo papírů s motivy a efekty.

Nástěnka na instaxové fotografie na památku

Polaroidové fotografie a fotokoutek patří k základní výbavě každé svatby i oslavy posledních let. Pokud i vy plánujete fotokoutek, nesmí vám chybět nástěnka, na kterou se mohou hotové fotografie pověsit. Je už jedno, jestli napořád nebo na chvilku, než se vybarví. A takhle jednoduchá macramé nástěnka je jako stvořená pro tenhle účel, nemyslíte?

A aby fotky měly jak držet…

Samozřejmě, že můžete použít klasické kolíčky, které budou držet fotografie na nástěnce. Ty můžete popsat, pomalovat nebo jinak dozdobit. Ale pro troufalejší je tu ještě jeden tip - opletená srdíčka vyrobená z obyčejné kancelářské sponky!

Svatební přání nebo oznámení

Vytvořit můžete nejen dekorace pro svatební den, ale také originální svatební oznámení. Inspiraci můžete najít v sekci Návodů pod filtrem “Přání”, kde spoustu z nich můžete proměnit právě v oznámení. Mezi nimi je i toto s knoflíky pro štěstí.

Ozdobte se i vy

A protože největší ozdobou každé svatby jsou svatebčané, nesmíte zapomenout ani na sebe! V sekci Návodů najdete různé svatební sety, doplňky i další dekorace a mezi nimi i tento oblíbený set od naší autorky Lucie Svobodové nazvaný Něžné květy.

Podívejte se také na další návody přímo zde v sekci Návodů a Inspirace. Všechny návody jsou zdarma a velmi nás potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla! Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi 

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov