Lednová výzva: Zima + 5 nápadů na tvoření

Pondělí, 1. leden 2024

Zapojte se do lednové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem zimy. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč! 

Lednová výzva: Zima + 5 nápadů na tvoření

Milí tvořivci,

i v roce 2024 vás vyzýváme k tvoření!

Tématem první letošní výzvy se stává tvorba šperků a dekorací s motivem zimy.

Ať už tvoříte z korálků, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odléváte křišťálovou pryskyřici nebo vosk, modelujete ze samotvrdnoucí hmoty nebo třeba kombinujete více technik - tenhle rok bude plný výzev přesně pro vás!

I v rámci této výzvy nám můžete ukázat svou tvorbu. Stačí nám na Facebooku Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

Trocha inspirace ze sekce návodů:

Vločky z křišťálové pryskyřice

Třpytí se jak čerstvě napadaný sníh, ale třpytivé zůstanou i když se trochu oteplí a nastane obleva. Co to je? No přece tyhle krásné sněhové vločky z křišťálové pryskyřice. Můžete si vybrat hned z 5 forem na sněhové vločky a z více než 55 barev, pigmentů a třpytek, kterými můžete své dílko doladit k dokonalosti.

Podložka pod hrneček

U sněhových vloček ještě zůstaneme s dalším tipem. Z dřevěných výřezů z překližky můžete vytvořit krásný podtácek pod hrneček, aby se už nikde neobjevilo žádné kolečko! Kromě dřevěných výřezů budete potřebovat jen tavnou pistoli. Hotový výrobek pak můžete nabarvit nebo nechat v přírodním provedení, které se skvěle hodí k oblíbenému scandi stylu.

Opletený svícen

Pletené svetry a ponožky k zimnímu období neodmyslitelně patří. Zkuste takový macramé svetřík vyrobit i svícnu nebo třeba hrnečku, domovu to, zvlášť v zimním období, dodá trochu útulnosti a vy si zahřejete prstíky, když budete dekoraci tvořit. Mimochodem, zkoušeli jste si už vyrobit vlastní svíčku? Není to nic těžkého. Inspiraci, tipy i materiál najdete v našem rozcestníku Vše pro výrobu svíček. Zapálenou svíčku nikdy nenechávejte hořet bez dozoru.

Přívěsky z korálků ve tvaru vloček

Proměňte se ve sněhovou královnu! Vyrobte si přívěsky ve tvaru sněhových vloček z průhledných korálků podle návodu od naší autorky Saši. Připnout je můžete buď na náušnice nebo na náhrdelník. Krásně se budou vyjímat na úplně obyčejném stříbrném řetízku, vybrat si můžete z různých stylů řetízků, které prodáváme v metráži od 10 cm.

Ledová macramé druha

Macramé duhy jsou trendem posledních let. Krásně se hodí do dětských pokojíků i do stylových ložnic a obýváků. No a k zimě se hodí také! Naše autorka Ivča vytvořila tento návod na macramé duhu s  krásnou metalickou přízí, které jako by odrážela třpyt padajících sněhových vloček.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Dubnová výzva: Příroda + 5 nápadů na tvoření

Dubnová výzva: Příroda + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do dubnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací z přírodních materiálů. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Březnová výzva: Velikonoce + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Únorová výzva: Láska + 5 nápadů na tvoření

Únorová výzva: Láska + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do únorové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem lásky. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov