Tipy na dárky za pár korun

Středa, 29. listopad 2023

Dárky nemusí být drahé a okázalé, aby ukázaly, jak vám na obdarovaném záleží! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních dárků, na které můžete nakoupit materiál za pár korun, jejich výroba zabere opravdu chvilku, ale přes to zcela upřímně zahřejí u srdce. Prohlédněte si je v tomto článku!

Tipy na dárky za pár korun

Náramek z minerálů

Šperky z minerálů, především pak náramky, se neustále těší velké oblibě. Díky nepřebernému množství minerálů, komponentů, přívěsků a spojovacích dílů, můžete vytvořit šperk přesně na míru tomu, komu ho chcete darovat. Prohlédněte si náš rozcestník Vše pro náramky z minerálů, jde najdete materiál, tipy a triky i odpovědi na často kladené dotazy nebo navštivte sekci Návodů a inspirace, kde na vás čeká více než 200 návodů na šperky z minerálů a drahých kamenů.

TIP: Viděli jste už zrekonstruovanou kategorii minerálů? V létě jsme pro vás zpřehlednili kategorie a přidali jsme spoustu zajímavých informací i nových druhů minerálů!

Vonná svíčka

Vyrobit svíčku je mnohem jednodušší, než si myslíte! A jestli doma také skladujete skleněné nádobky od vypálených svíček s tím, že jednou určitě budou potřeba… Teď nastal jejich čas! Prohlédněte si návod na vonnou svíčku se sušenými květinami, která udělá radost a ještě k tomu provoní domov!

Barevná mýdlíčka

Tento návod na jednoduchá barevná mýdlíčka je vhodný i pro tvoření s dětmi. Pro samotné rozehřívání a lití je samozřejmě potřeba vždy dozor dospělého, ale společně si užijete spoustu zábavy, můžete vybírat barvičky a hotové mýdlíčko také hravě zabalit například do organzových pytlíků.

Klíčenka ze smršťovací fólie

Kouzelník by možná mávnul hůlkou a pronesl “deferzo”, nám musí pro zmenšení nakresleného obrázku stačit smršťovací fólie a trouba. Tím se obrázek nejen zmenší, ale také zafixuje a můžete z něj mít krásný přívěsek na klíče. Prohlédněte si celou nabídku smršťovacích fólií, kde najdete kromě klasických i černé, svítící ve tmě nebo takové, na které můžete motiv či fotografii vytisknout.

Vonná mýdla do skříně

Bílý kvádřík s květinou, celé krásně voňavé, ale pouhé mýdlo to není, jasný pane! :) Originálním a zároveň praktickým dárkem jsou i květinová mýdlíčka podle tohoto návodu od Míši. Díky praktické šňůrce se mohou zavěsit na šatní tyč a až vůně zevšední, tak je možné je prostě přenést do koupelny a začít používat jako mýdlo.

Bambulková záložka do knihy

Pro všechny knihomoly jsou vždy vděčným dárkem záložky do knihy. Roztomilou záložku s bambulkami můžete vytvořit z háčkovací příze a za pomoci bambulkovače. Takový dárek se skvěle hodí i jako doplněk k zakoupené knize.

TIP: Diamantové malování a malování podle čísel

Nevíte si rady s dárkem, nechcete nic tvořit od píky, ale přeci jen byste rádi dali něco kreativního? Prohlédněte si kategorii malování podle čísel nebo diamantového malování. Najdete tam spoustu motivů včetně originálních děl slavných malířů. Zvláště v kategorii diamantového malování najdete spoustu samolepek, bloků i 3D postaviček, které můžete ozdobit kamínky a darovat je.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Stylové dekorace na vánoční stůl

Stylové dekorace na vánoční stůl

U svátečního stolu se sejde každoročně nejbližší rodina nebo přátelé. Dotvořte sváteční tabuli vlastnoručně vytvořenou dekorací, ať je i letošní Štědrý večer nezapomenutelný! Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních dekorací a vychytávek, které si můžete sami vyrobit. Prohlédněte si je v tomto článku!

Tipy na originální balení vánočních dárků

Tipy na originální balení vánočních dárků

Štědrý den se blíží, dárečky už jsou vybrané, vyrobené, nakoupené nebo na cestě a vy přemýšlíte, jak je originálně zabalit? Připravili jsme pro vás 5 tipů na stylová balení dárků a krásné jmenovky, prohlédněte si je v tomto článku!

Andělská DIY inspirace

Andělská DIY inspirace

Andílci neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Můžeme je vidět na trzích, v kostelech i v doprovodu čerta a Mikuláše. Vytvořte si roztomilého papírového, dřevěného, korálkového nebo macramé andílka i vy! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních andílků, které si můžete sami vyrobit.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov