Náramky pro štěstí

Pondělí, 14. březen 2022

I když je štěstí muška jenom zlatá, věří se, že existují způsoby, jak si zajistit jeho přízeň. A co si budeme povídat, to by se nám všem teď mohlo docela hodit. Nebudeme fušovat do řemesla terapeutům a jejich technikám přenastavení mysli. Máme své vlastní způsoby. Pustíme se do tvoření!

Náramky pro štěstí

Minerálům a drahým kamenům byla přisuzována pozitivní magická moc už od pradávna. Dobře víme, že i vás tyhle teorie baví. Články o minerálech jsou totiž dlouhodobě naše nejčtenější. Abychom se v dnešní době trochu povzbudili, řekli jsme si, že si vyrobíme nové talismany pro štěstí z minerálů, které jsme zařadili do nabídky teprve nedávno.

Náramek ze žlutého kalcitu

Padá na vás jarní únava? Pak by vám mohl dodat trochu energie talisman ze žlutého kalcitu. Věří se, že tento kámen pomáhá překonat lenost, ale zároveň uklidňuje mysl a rozvíjí bystrý úsudek. Takže pokud máte před sebou nějaké jarní projekty, do kterých se nemůžete dokopat, kalcit by vám mohl dodat potřebný impulz.

Návod najdete zde >>>

Náramek z modrého tygřího oka

Někdy jsme největší překážou našeho štěstí my sami. Pak by mohlo pomoci modré tygří oko, které údajně pomáhá vyřešit dilemata a překonat vlastní tvrdohlavost. Dodá nám energii se odpoutat od závislosti na ostatních. Je to ochranný kámen a pokud ho stejně jako  my doplníte přívěskem s andělíčkem strážným, budete mít krytá záda.

Návod najdete zde >>>

Náramek z růžového opálu

Čím jiným bychom se chtěli obklopovat, než srdečností a přívětivostí. Laskavost není pocit, je to naše volba. A tak, jestli chcete mít zdroj pro laskavost k sobě i okolí, vyrobte si náramek z růžového opálu. Učí nás totiž lásce ke všemu živému, podporuje velkorysost a empatii. Doplnili jsme ho oblíbeným motivem lotosu, který symbolem čistoty, takže vám takový náramek přinese velmi klidnou energii.

Návod najdete zde >>>

Náramek ze snového krystalu

Snový krystal je tu pro všechny, kdo si chtějí do nového dne přinést pozitivní pocity, které zažívali ve snech. Pomáhá také při hluboké meditaci. Ale hlavně je je to moc pěkný kámen, takže vám bude dělat radost pokaždé, když se na něj podíváte.

Návod najdete zde >>>

Pánský náramek ze šungitu

Šungit se aktuálně hřeje na výsluní popularity. Je to velmi silný a vzácný kámen, který prý dobíjí energii, regeneruje a léčí. Své okolí čistí od negativních vlivů. Šungit je prý geologicky nejstarší hornina na planetě, a tak v sobě skrývá mnoho moudrosti. Tu ze svého talismanu pak může čerpat i jeho majitel. To se rozhodně hodí!

Návod najdete zde >>>

Pánský náramek ze záhnědy

Zaručeným receptem na zdraví v novém roce je prý ujít 100 jarních kilometrů. Protáhnout končetiny na čerstvém vzduchu je bez pochyby fajn. Ale co když máme neustále uvnitř pocit, že nevíme, kam jdeme? Záhněda, vzácná odrůda křemene, nám může ukázat cestu. Pomáhá se zorientovat ve složitém světě a uvolňuje vnitřní napětí. Může pomoci i s chronickými pocity sklíčenosti.

Návod najdete zde >>>

Pánský náramek z černého spinelu

A na závěr tu máme inspiraci na náramek z černého spinelu, který pohlcuje negativní energii a odbourává blokace. Pomůže nám soustředit se na budoucnost, protože v sobě nese vibrace podporující vytrvalost. Podporuje motivaci, inspiraci a pomáhá napravovat pošramocené vztahy.

Návod najdete zde >>>

Pokud se chcete inspirovat našimi designy náramků z minerálů, podívejte se do Inspirační galerie! Čekají tam na desítky návodů na náramky pro dámy i pány.

Uvedené informace mají zábavní charakter. Účinky kamenů nejsou vědecky podložené. Vycházíme z veřejných zdrojů zabývajících se esoterickými vlastnostmi minerálů.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svou tvorbu buď na našem Facebooku nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodkoralku

Související články

Minerály podle znamení zvěrokruhu: Objevte ty, které skutečně podpoří vaše znamení

Minerály podle znamení zvěrokruhu: Objevte ty, které skutečně podpoří vaše znamení

Minerály jsou již od pradávna úzce propojeny s astrologií, tedy konkrétně s působením na znamení zvěrokruhu. Dokáží vám dodat sílu, zharmonizovat vaše vztahy nebo například zklidnit mysl. Posilují a vyvažují charakteristiky daného znamení. Hledáte-li minerály, které vašemu znamení mohou skutečně pomoci, najdete je v našem přehledu níže. 

Minerály podle čaker: Uveďte své tělo zpět do rovnováhy

Minerály podle čaker: Uveďte své tělo zpět do rovnováhy

Věří se, že každá čakra v lidském těle má svoji barvu a specifickou vibraci, která odpovídá určité oblasti našeho bytí. Je-li některá z čaker v nerovnováze, nebo dokonce zablokovaná, může se projevit různými potížemi. Je proto potřeba ji uvést zpět do rovnováhy. Od toho tu jsou minerály, jejichž vlastnosti a energie působí na čakry velmi pozitivně, a pomáhají je opět harmonizovat. 

Jak poznat pravé minerály

Jak poznat pravé minerály

Přepadla vás kreativní nálada a toužíte vytvořit náramek, jiný šperk či například talisman z pravých minerálů, ale obáváte se, abyste nezakoupili ty syntetické? Prozradíme vám několik zaručených tipů, jak rozeznáte pravé minerály od těch uměle vytvořených. 

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.