Korálky.cz se mění na Manumi

Pondělí, 27. červen 2022

Milí tvořivci,

Korálky.cz jsou na světě už celých 14 let a za tu dobu jsme společně vytvořili spoustu krásných korálkových šperků a dekorací. Náš tým vždycky bavilo dělat věci jinak, hledat zajímavé trendy v tvoření, propojovat různé techniky a testovat nový materiál. Asi jste si všimli, že za poslední dva roky jsme přidali spoustu nového sortimentu, který toho nemá čistě s korálky moc společného. Vše pro macramé tvoření, křišťálovou pryskyřici, kreativní hmotu Jesmonite, spoustu nových barev, papírů, ale i nářadí. Přibylo toho tolik a my jsme zjistili, že Korálky.cz jsou nám malé.

A TAK VZNIKLO MANUMI

Místo, kde každé ruce najdou materiál, inspiraci i motivaci pro svůj projekt.

Od 11. července 2022 měníme název, vizuální identitu, vzhled e-shopu i prodejen, ale neměníme své hodnoty. Stále chceme přinášet kvalitní produkty za rozumné ceny, nové trendy v tvoření, hromadu inspirace i perfektní servis objednávek z e-shopu a nákupů z prodejen.

Určitě teď máte spoustu dotazů, pokusíme se vám těch pár základních zodpovědět:

  • Je Manumi nová firma?

Jsme to pořád my. Náš tým zůstává stejný, inspiraci, produkty i objednávky pro vás chystají ti samí lidé, na prodejnách budete potkávat ty samé tváře. Jediné, co se mění, je naše značka – její název a to, jak vypadá. Díky ní se pak postupně bude rozrůstat náš sortiment do dalších oblastí a technik tvoření.

  • Změní se nějak kontaktní údaje?

Naše telefonní číslo na infolinku +420 228 229 103 zůstává stejné. E-mailová adresa se 11. července změní z info@koralky.cz na info@manumi.cz. Ale nemusíte se bát, i kdybyste se spletli, vaše zpráva se k nám dostane. Naše sídlo i bankovní spojení zůstávají stejné, jako je to uvedeno zde dole na stránce.

  • To už nebudete prodávat korálky?

Všechny korálky u nás pořád najdete! Díky korálkům tu můžeme být a pořád jsou velkou součástí našeho i vašeho oblíbeného tvoření. Nemusíte se tedy bát, všechno na výrobu šperků a bižuterie na našem e-shopu i prodejnách zůstává.

  • Jak moc bude e-shop jiný? Co když nebudu moct najít své oblíbené produkty?

Na e-shopu se změní převážně jen jeho barvy, logo a obrázky. Jinak je ale nákupní proces stále stejný. Abychom vám usnadnili orientaci v našem sortimentu, přeskupíme menu podle hlavních technik v tvoření. Pokud nebudete moct najít své oblíbené produkty, zkuste to přes horní pole ve vyhledávání nebo nás kontaktujte a my vám pomůžeme.

Vzhled e-shopu se změní již 7. července během dne.

  • A co prodejny? Ty zůstávají?

Všechny naše prodejny zůstávají tam, kde jsou. Proběhne v nich ale rekonstrukce, aby byly nové, moderní, s novou značkou Manumi. A nezmění se tu jen jejich vzhled, ale i sortiment. Chceme, abyste v nich našli výběr toho nejlepšího z našeho e-shopu, a to ze všech oblíbených tvořivých technik. Nově na nich tak kromě korálků najdete například vše pro macramé, hmotu Jesmonite, křišťálovou pryskyřici, potřeby pro malování na kamínky, samotvrdnoucí hmotu, vše pro tvoření s dětmi nebo s papírem.

Rekonstrukce prodejny na Letné proběhne ve dnech 2. až 10. července. V tomto období bude prodejna uzavřena. Od 27. 6. tak nebude možné zvolit jako způsob dopravy vyzvednutí na této pobočce, abyste pak na balíček zbytečně nečekali do znovuotevření. Prodejna bude otevřena v novém kabátku od 11. července v 10.00.

Další prodejny budeme kompletně rekonstruovat v průběhu prázdnin a o dočasném uzavření vás budeme včas informovat.

  • A co pan Korálek?

Zamáčkněte slzu, pan Korálek odchází na zasloužený odpočinek, ale jeho kreativní duch bude stále v našich srdcích a bude nás nadále motivovat ke korálkovému tvoření.

  • Co je tedy Manumi?

Říkáme, že Manumi je místo, kde každé ruce najdou materiál pro svůj projekt. Ať jste začátečník, nebo profík, máme pro vás výběr produktů, se kterým budete spokojeni. Na slovo výběr klademe důraz. Dáváme si totiž záležet na tom, abychom prodávali kvalitní produkty za rozumné ceny a nabídku skládáme tak, aby bylo všeho dost a ničeho příliš. Prostě abyste v naše zboží měli důvěru a neztratili se při výběru z nadbytečného množství variant.

Manumi je tu pro malé i velké tvůrce. Pro chvíle odpočinku, kdy můžete vypnout hlavu a nechat pracovat jen ruce. Pro tvořivá odpoledne s nejmenšími, kdy se může fantazie rozběhnout na plné obrátky. Pro večery, kdy pilně pracujete na tom, abyste svou zručnost zdokonalili a vytvořili něco lepšího než včera.

Pokud máte ještě nějaké další dotazy nebo nám chcete dát jakoukoliv zpětnou vazbu, napište nám na info@koralky.cz. Napsat můžete také na náš Facebook nebo Instagram. Doufáme, že se vám v Manumi bude líbit a vytvoříme toho společně ještě mnohem více.

 

Související články

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Nakupte do neděle 14. 4. 2024 a můžete mít slevu až 150 Kč na celý nákup! Jak na to? Čtěte níže.

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Objevte kouzlo manumitu + sleva 14 %

Objevte kouzlo manumitu + sleva 14 %

Propadněte magickému manumitu, dnes 1. 4. 2024 navíc s možností nákupu se slevou 14 % na celou objednávku.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Středa, 10. Duben 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.