Korálkové PF 2022

Středa, 22. prosinec 2021

Rok se s rokem sešel a my pro vás zase sepisujeme přání do nového roku. Pojďte se společně s námi podívat na uplynulý rok 2021, zavzpomínat na tvořivé výzvy, kreativní chvilky a pochválit se za to, co se nám společně s vámi podařilo. Jak jsme se posunuli zase (nejen) o korálek napřed.

Korálkové PF 2022

Milé korálkářky, milí korálkáři, zákazníci, sledující, fanoušci, zkrátka všichni, kdo stejně jako my milujete tvoření všeho druhu,

když jsme vám v našem přání minulý rok říkali, že bychom do roku 2021 měli vstoupit s chutí tvořit a zkoušet nové věci, sami jsme nevěděli kolik výzev a změn nás v tomto roce opravdu čeká. Kolik nových věcí se budeme muset naučit, od nového systému e-shopu, po úplně nové tvořivé techniky. Co všechno se u nás tedy v tomto roce událo?

● Udělali jsme pro vás nový e-shop

Tohle pro nás byla velká výzva. Náš starý korálkový e-shop nám dobře sloužil, ale věděli jsme, že je čas se posunout. Chtěli jsme vám přinést nové možnosti a funkce, zlepšit celý proces nakupování a přitom zachovat to, s čím jste u nás byli spokojení. A to věříme, že se nám snad povedlo.


● Náš tým se zase rozrostl

Náš korálkový tým je velmi stabilní, protože všichni rádi děláme to, co společně děláme. Ale stejně jako se rozrůstá náš sortiment, rozrůstá se náš tým. Přivítali jsme mezi námi kolegu Honzu, který se stará o administraci celého e-shopu. Tak, aby všechny produkty měly správné fotky, názvy i popisky a vy jste nekupovali korálek v pytli. Druhou velkou posilou je kolegyně Marcelka, která převzala do rukou oddělení nákupu a zaplnila tak naše sklady, e-shop i prodejny úplně novým zbožím ze světa tvoření. Od chvíle, co je u nás přinesla do e-shopu více než 700 nových položek.


● Spustili jsme pro vás věrnostní program

Věrnostní program jsme vám slibovali dlouho. Ale chtěli jsme, aby opravdu fungoval a hlavně vám něco přinášel. Dlouho jsme bojovali s technickým řešením naší představy, ale to se nám povedlo právě díky celému novému e-shopu. Program je tu pro všechny, ať už nakupujete na e-shopu nebo v kamenné prodejně. Už jste se do programu zapojili? Sbíráte body? Pokud ne, více se dozvíte tady.


● Rozloučili jsme se se SWAROVSKI a nahradili ho nejširším sortimentem Preciosa Components

Konec maloobchodního prodeje SWAROVSKI nás všechny zasáhl. Nejen materiálně, ale i na srdci. Tak, že to inspirovalo naší marketingovou hvězdu Vandu k sepsání srdceryvné básničky. Věděli jsme, že bude potřeba najít co nejlepší alternativu a tak jsme se pustili do práce. Během roku jsme tak přidali do e-shopu a na prodejny největší portfolio Preciosa Components® a získali tak status autorizovaného distributora.


● Rozšířili jsme nabídku minerálů a jantaru

Často se na nás obracíte s dotazy na nejrůznější produkty, které nemáme. A my si všechny tyhle podněty bereme k srdci a i když to není vždy možné naplnit, snažíme se prověřit všechny možnosti. Jedním z takových sortimentů jsou minerály, kterých je nespočet druhů a my jsme během minulého roku rozšířili nabídku o minerály jako například Šungit, Růžový opál nebo Snový krystal. Nabídku drahých kamenů jsme také rozšířili o celou sekci pravého baltského jantaru v několika barevných provedení.


● Přinesli jsme vše pro malování na kamínky

Na jaře jsme si všimli zajímavého trendu, který zachvátil Česko - malování na kamínky. A protože nás baví všechny tvořivé výzvy, během jednoho měsíce se nám podařilo na e-shop přidat celou sekci všeho, co pro malování na kamínky potřebujete.


● Pustili jsme se do macramé

Macramé, neboli drhání, je velmi známá technika, kterou milovaly už i naše babičky. Ale všimli jsme si, že je stále více populární a tak jsme se pustili do uzlíkování i my. Připravili jsme celou sekci všeho, co potřebujete na macramé, od přízí, přes dřevěné a minerální korálky se širokým průtahem, dřevěné a kovové dekorační základy, po plstě a háčky.


● Rozšířili jsme modelovací hmoty o samotvrdnoucí hmotu

Když už jsme se dostali k dekoracím, začali jsme se zajímat o keramiku. Víme ale, jak je to složité s vypalováním a tak jsme přišli na samotvrdnoucí hmotu. Ta jako keramika vypadá, ale nevypaluje se a krásně se s ní pracuje jako s modelínou. Vznikla tak další sekce Vše pro práci se samotvrdnoucí hmotou.


● Přinesli jsme na český trh hmotu Jesmonite

Zatímco všechny výše zmíněné techniky, hmoty a příze jste už určitě znali, Jesmonite je na našem českém trhu úplnou novinkou. Všimli jsme si ho při projíždějí inspirativních kreativních videí na YouTube a hned jsme věděli, že se musíme pokusit hmotu Jesmonite sehnat i pro vás. A jak to tak vypadá, moc vás práce s ní baví, stejně jako nás.


● Rozšířili jsme nabídku na našich prodejnách

Protože na našem e-shopu přibylo spoustu nového zboží, snažili jsme se přidat nějaké novinky i do kamenných prodejen. V prodejnách tak najdete rozšířenou nabídku minerálů, nové Preciosa Components®, v naší brněnské prodejně nově najdete výběr sortimentu ze sekce Vše pro mimi doplňky, stejně jako v prodejně na Letné, kde je i výběr sortimentu pro macramé tvoření.


● Naše Inspirační galerie se rozrostla o spoustu nových návodů a autorů

Sledovat novinky v naší Inspirační galerii se vyplatí. Letos v ní přibylo spoustu nových návodů právě s novinkami. A protože některé techniky jsme se museli sami učit a bohužel nemůžeme pořád jenom tvořit, začali jsme spolupracovat s povolanějšími a šikovnějšími autorkami návodů. Najdete tam tak nové návody od Hanky, Báry nebo Ivči.

A hlavně jsme celý rok měli vaši podporu. Vás, kteří s námi tvoříte už několik let i Vás, kteří jste nás třeba letos objevili. Ať už jste naši zákazníci, fanoušci nebo dodavatelé. Každá vaše objednávka, zpráva, pomoc, podnět, pochvala i stížnost nám umožňují dělat to, co nás všechny tolik baví a posouvat se dál. Děkujeme, nesmírně si toho vážíme.

A jak vypadá vaše ohlédnutí za uplynulým rokem? Co všechno nového jste vyzkoušeli a vytvořili? Koho jste svými výtvory potěšili a s kým jste si tvoření užili? Zastavte se na chvilku a vzpomeňte si na tyhle chvíle, kdy jste třeba sice měli korálky rozsypané po podlaze, ruce zalepené od pryskyřice a hlavu zamotanou do macramé, ale krásný pocit z dobře odvedené práce. A my vám přejeme, abyste takových krásných chvil zažívali spoustu i v roce 2022.

A teď už nohy nahoru a klidné vánoční svátky s těmi, které máte nejradši.

Váš tým Korálky.cz

Související články

Korálková velikonoční nadílka

Korálková velikonoční nadílka

Nakupte ještě dnes a můžete získat barevný balíček korálků jako dárek. Zjistěte více informací v tomto článku.

Týden štěstí je tu: Získejte stírací los i vy

Týden štěstí je tu: Získejte stírací los i vy

Nakupte u nás v tomto týdnu a máte jedinečnou možnost získat výherní stírací los! Zn. Každý stírací los přinese štěstí (a slevu)!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť