Fialová inspirace

Středa, 1. září 2021

Inspirujte se k tvoření fialových šperků a zapojte se do soutěže až o 500 Kč.

Fialová inspirace

Výherci fialové výzvy v roce 2021:

Všechny výherní příspěvky minulého roku najdete v tomto článku.

 

Milé korálkářky, milí korálkáři,

pro měsíc září jsme vybrali fialovou barvu. Proč? Protože fialová barva je krásně kontrastní s ponurým a chladivým počasím posledních dnů. Tak si zkusme touhle výzvou přivolat ještě pár slunečných dní!

Svoji fialovou korálkovou chvilku si můžete vychutnat jen pro sebe. Ale taky nám můžete ukázat vaše doplňky a výtvory ve fialových tónech, a zapojit se tak do soutěže o bezva korálkové ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na balíček korálků a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup korálků dle svého výběru.

A kde hledat inspiraci? 

Fialová barva je považována za jednu ze slavnostnějších. S květinami této barvy se můžeme často setkat při různých ceremoniálech a obřadech. A pokud vybereme jednu květinu, která má skutečně skoro magické účinky, tak můžeme jmenovat třeba levanduli. Její vůně prý člověku zmírňuje nervozitu a pomáhá od stresu a zároveň odpuzuje moly, což také není k zahození… 

Také se vám tahle tajemná barva líbí? Prohlédněte si třeba naši nabídku fialových minerálů a noste kousek tajemna stále u sebe. Přímo v kategorii drahých kamenů a minerálů najdete třeba fluorit, ametyst nebo krásný lepidolit hned v několika velikostech a tvarech.

Slovo “violet”, tedy anglické slovo pro fialovou barvu bylo vůbec poprvé zaznamenáno v roce 1370, ale není pochyb o tom, že i předtím byla fialová oblíbenou barvou, hlavně ve vyšších kruzích. Byla považována za jednu z královských barev, ale fialová na oblečená určovala společenské postavení již v dobách starého Říma.

Více o fialové barvě a o tom, jak působí na lidskou psychiku jsme sepsali specializovaný článek, který si můžete přečíst zde.

Najděte si ty správné komponenty pro váš fialový projekt v této kategorii, kam jsme pro vás pro tento týden shromáždili všechny zlevněné položky!

Určitě ale prozkoumejte i sekci návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor ve fialové barvě. Tak teď už víte všechno a můžete se pustit do tvoření a my se opravdu těšíme na Vaše výtvory! <3

Pokud se budete svými fialovými doplňky chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť