5 tipů na tvoření ve fialové barvě!

Pátek, 1. červenec 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření ve fialové barvě nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší červencové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření ve fialové barvě!

Milí tvořivci, 

fialová barva byla vyhlášena barvou roku, proto právě ona nesmí v naší letošní tvořivé výzvě chybět!

I v rámci této výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace ve fialových tónech, a zapojit se tak do soutěže o bezva kreativní ceny! 

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně dle svého výběru.

Jestli se chcete o fialové barvě dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii fialové barvy.

Macramé anděl na kruhu

Máte rádi oblíbený symbol anděla? Pak vás tenhle jednoduchý návod na macramé anděla nadchne. Vytvořte si neokoukanou dekoraci - patrona do interiéru - ve fialové barvě.

Náramek z fialového achátu

V letních vedrech vás fialový achát s frosted efektem sice neochladí, ale vypadat bude parádně, třeba na tomto náramku s medvídkem. A pokud nechcete zrovna medvídka, můžete si vybrat z celé řady dalších korálků s různými motivy, které máme v nabídce. 

Brož pro princezny

Kdo někdy nechtěl žít v pohádce od Disneyho? Ušijte si z rokajlových korálků stylovou brož ve tvaru mušle, skoro jako od princezny Ariel!

Kolotoč nad postýlku

To, že z macramé nemusí být jen nástěnné dekorace není žádná novinka. Vytvořit můžete i krásný světle fialový kolotoč nad dětskou postýlku. Zvládne to každý, stejně tak i všechny ostatní návody, které jsme sepsali v tomto článku na tipy na dárky pro nastávající maminky.

Fialkový jesmonite podtácek

Jesmonite a pryskyřice k sobě patří, o tom jsme konec konců psali i v tomhle článku. Podle tohoto návodu si můžete vytvořit efektní podtácek ve fialových tónech, který poslouží jako skvělé místo k odkládání klíčů, šperků nebo čehokoliv, co se nemá někam zašantročit. :-) 

Určitě ale prozkoumejte celou sekci Návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor ve fialové barvě. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svými fialovými doplňky chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku.

 

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.