5 tipů na tvoření v červené barvě!

Úterý, 1. únor 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření v červené barvě nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší únorové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření v červené barvě!

Milí tvořivci, 

už od konce ledna je možné všude ve výlohách vidět srdce a blížící se svátek Sv. Valentýna. Jakou jinou barvu tedy zvolit pro únor, než červenou?

I v rámci této výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace v červených tónech, a zapojit se tak do soutěže o bezva korálkové ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup korálků dle svého výběru.

Jestli se chcete o červené barvě dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii červené barvy, nebo si přečtěte, jaký význam má motiv srdce, který k červené prostě patří! <3

Originální sutašky ve tvaru srdce

Oblíbené sutaškové šperky známe v mnoha variacích, konec konců patří i k evropskému folkloru. Proč ale nespojit sutaškovou klasiku, luxus Preciosa® Components a obojí zakomponovat tematicky do motivu srdce? Mohou vzniknout tyhle originální sutaškové náušnice.

Romantická dekorace i stylový doplněk

Pokud plánujete trávit valentýnský večer u sebe doma a připravit třeba nějakou dobrou večeři, nesmíte zapomenout na stylovou výzdobu. Tohle krásné macramé srdce vyrobíte za pár minut z kovového rámu na macramé a červené macramé příze podle našeho videonávodu

A vzhledem k tomu, že se jedná opravdu o stylovou ozdobu, určitě není potřeba po Valentýnu schovat srdíčko do krabice, parádu může dělat dál!

Minerálový náramek pro štěstí…

… ať se večer povede, jak má! <3 Kombinace červeného jaspisu regalit, bílého korálu a komponentů ze stříbra Ag 925/1000 vypadá opravdu krásně. Jednoduchý náramek vytvoříte za pár minut a můžete si vybrat mezi stříbrnými a pozlacenými komponenty, podle vašeho outfitu. 

A pokud byste chtěli mít náramek ještě červenější, máme v nabídce i jiné minerály červené barvy. Třeba červený korál, klasický červený jaspis, tmavší brekciový jaspis nebo magický červený jantar v různých velikostech i tvarech.

Korálková mašle jako od Sněhurky

Pokud si chcete vytvořit nějaký něžný doplněk k jinak vyšperkovanému outfitu, můžete se inspirovat třeba pohádkou o Sněhurce a vytvořit si z korálků pohádkovou mašličku - ozdobu do vlasů (nebo brož).

Romantické náušnice s jantarem

Spojení luxusních komponentů od Amoracast s legendami opředeným jantarem nemůže vypadat špatně! Krásné rybízové náušnice zvládne vytvořit každý, můžete si opět vybrat ze spousty stříbrných nebo pozlacených spojovacích dílů a přívěsků, mnohé z nich jsou momentálně ve výprodeji a můžete je koupit se slevami až 50 %!

Určitě ale prozkoumejte celou sekci návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor v červené barvě. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svými červenými doplňky chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!