Nápady na originální DIY dekorace a šperky na Silvestra

Středa, 27. prosinec 2023

Nový rok 2024 se kvapem blíží a vy se možná už teď chystáte na silvestrovskou oslavu. Vytvořte stylové třpytivé náušnice, jmenovky nebo novoroční štěstíčka, ať na tuhle party jen tak nikdo nezapomene! Připravili jsme pro vás 5 originálních tipů, na silvestrovské šperky a dekorace, které si můžete vyrobit doma.

Nápady na originální DIY dekorace a šperky na Silvestra

Andělské třpytivé náušnice

Buďte hvězdou večera! Vyzkoušejte novou silikonovou formu na přívěsky ve tvaru křídel a vyrobte si originální doplněk z křišťálové pryskyřice. Můžete i vybrat z množství pigmentů, barev a třpytek, aby náušnice perfektně ladily k vašem outfitu.

Jmenovky na skleničky

“Čí je to sklenička?”
“Ta bude moje… I když ne, já přece tolik nevypil.”
“Ale já zas neměla tak málo!”
No a aby se to už nikdy nestalo, doporučujeme vám vytvořit si tyto stylové jmenovky s třpytivými okraji na šampusky nebo na sklenky na víno. Můžete je vytvořit buď z obyčejných barevných papírů nebo z papírů s motivy a efekty.

Novoroční štěstíčka

Vytvořte si novou tradici a rozdejte přátelům a známým novoroční štěstíčka, které jsou inspirovány asijskými koláčky štěstí. Do těchto papírových štěstíček můžete vložit nejen předpověď toho, co se v následujícím roce stane, ale třeba také motivační citát nebo prostě jen větu, která potěší.

Dekorace na party

Přivítejte nový rok stylově a ještě k tomu upcyklujte! Ze starých lahví od vína, piva nebo sirupu můžete vytvořit takovouhle krásnou dekoraci s třpytivými čísly.

Holografická hvězda

Jako poslední tip nemůžeme vynechat tyto holografické hvězdičky od naší autorky Báry. Vyrobené jsou ze speciálního holografického papíru a vypadají opravdu magicky nejen ledabyle někde zavěšené v průvanu, ale i položené jako ozdoba vedle všech delikates a jednohubek.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Kouzelná doprava zdarma

Kouzelná doprava zdarma

Časově omezená akce: pouze do pondělí můžete nakoupit a mít dopravu zdarma.

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Nakupte do neděle 14. 4. 2024 a můžete mít slevu až 150 Kč na celý nákup! Jak na to? Čtěte níže.

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov